Droppede smartphone: Min angst er væk

Sygeplejerske Marie Rønn, har droppet sin smartphone og har købt en dumb-phone. Det har gjort hende til en bedre version af sig selv, siger hun.

Hvis jeg skulle dø i morgen, ville jeg fortryde én ting: At jeg havde brugt så forbandet meget tid på at scrolle reels på Instagram og glo på Facebook.  Jeg gik i flere måneder og spekulerede på, hvordan jeg kunne slippe for min iPhone. Det virkede fuldstændigt umuligt’, skriver hun.

Men heldigvis lykkedes det for hende at skifte telefon og resultatet lod ikke vente på sig:

Før kæmpede jeg med mange ligegyldige spekulationer om dagligdagen og led af mild angst i perioder – som mange desværre gør. Min angst er fuldstændig væk, og dagligdagens gøremål anskues i et mere lyst og optimistisk perspektiv‘, skriver hun.

Vi siger tillykke til Marie.

Hele indlægget her: https://www.berlingske.dk/kommentatorer/marie-roenn-brugte-alt-for-meget-tid-paa-sin-telefon-men-fandt-en