Analog Betjening: Engelsk supermarked dropper scan selv

Kunder i den engelske supermarkedskæde Booths, kan fremover se frem til igen at få analog betjening i butikkerne. Efter at have forsøgt sig med Scan-Selv løsninger har ledelsen nemlig konstateret, at det virker dårligt og kunderne er utilfredse:

Vi tror på, at mennesker, der betjener kunder, giver en bedre kundeoplevelse, og derfor har vi taget beslutningen om at fjerne selv-scan i de fleste af vores butikker

Langsomt og upålideligt
BBC Radio Lancashire har talt med Booths administrerende direktør Nigel Murray og han uddyber:

Vores kunder har længe sagt, at de selvscanningsmaskiner, vi har i vores butikker, kan være langsomme, de kan være upålidelige, og de er jo åbenlyst upersonlige“.

Og så er der problemerne med løse varer:

Vi lagerfører en hel del løse ting – frugt og grønt og bageri – og så snart du går til en selvscanning med dem, skal du have en visuel verifikation på dem, og nogle kunder kender ikke forskel på f.eks. den ene og anden type æble. Og så er der alkohol-problemet: I det øjeblik, du putter alkohol i din kurv, skal nogen komme og tjekke, at du er gammel nok til at købe det“, siger han.

Styrelsen siger tillykke til kunderne i Booths, der fremover kommer til at møde andre mennesker og ikke skal stå alene i et supermarked, der kun er en computer..

Læs mere her: https://www.bbc.com/news/uk-england-lancashire-67373472