En analog modstandsbevægelse?

Berlingske Tidende kan berette om filmklipperen Nikolaj Svensgaard, der helst ville leve sit liv i en Mercedes kassevogn eller et Tiny House og generelt prøver at gøre alt mere simpelt:
»Jeg har slettet mange af mine sociale medier, bruger ikke så meget tid på min telefon og hader, når mine venner og familie gør det. Jeg forsøger at gå mere over til det analoge, da jeg godt kan lide processen i at lave noget selv«, siger han til avisen.

Nikolaj holder også af håndskrift:’Det er nemt at rette fejl, når man skriver tekster på computeren, det er bare at trykke »delete«. Derfor kan man også nemt tonse derudad på tasteturet uden at tænke over, hvad man skriver.

Men i hånden er det ikke lige så nemt at rette fejl. Det kræver en opmærksomhed og en omhyggelighed. Man bliver tvunget ned i gear, tvunget til at tænke over, hvad man ønsker at skrive’
Analogiseringsstyrelsen klapper.