Kursus i digitaliseringspsykologi

Vil du lære at arbejde med – og støtte klienter, elever eller studerende der henvender sig til dig med digitaliseringsubehag eller digitaliseringsangst?

Udbytte:

På kurset vil du øge din digitaliseringsbevidsthed og få redskaber til at møde egne og andres reaktioner konstruktivt, bl.a. gennem inddragelse af analogisering som en ressource. Arbejdet i og med analogisering kan gøre det lettere at være undersøgende og handlende – og bevare balancen, også når det hele synes ubærligt.

Du vil:

  • Få viden om menneskelige reaktioner på digitaliseringskrisen.
  • Få indsigt i – og erfaring med dit eget forhold til digitalisering.
  • Få værktøjer til at være i dialog med mennesker, der oplever digitaliseringsubehag, -angst, -sorg og -vrede. Både de handlekraftige og dem, hvor angst, sorg og resignation har overtaget.
  • Få erfaring med de resurser, som analogisering tilbyder ift. vores reaktion på digitaliseringskrisen.
Photo by Johannes Plenio

Photo by Johannes Plenio

Sted: Kurset planlægges at blive afholdt på Naturcenter Amager, tæt på Vestamager Metro (hjælp til at finde vej).

Tid: Tirsdag d. 25. December 2023 kl. 10.00-18.00

Undervisere: Fuldmægtig Jesper Balslev vil give en indføring i den praktiske digitaliseringstypologi, rettet mod deltagernes professionelle virke, og fuldmægtig Anders Kjærulff vil guide øvelser i analogisering, der kan understøtte dialoger i det konkrete arbejde med digitaliseringspsykologiske problemstillinger. En let tilgængelig beskrivelse af øvelserne vil blive udleveret.

Forplejning: Der vil være formiddagskaffe/te og frugt, frokost, samt eftermiddagskaffe/te og kage, samt al mulig mærkelig slik som supermarkederne ikke har kunnet afsætte.

Deltagerforberedelse: Du får tilsendt link til relevante lydfiler, og bedes læse/lytte til Anders Kjærulffs kronik i Politiken 2022.

Form: Der veksles mellem oplæg, dialog og øvelser i grupper.

Målgruppe: Psykologer, psykoterapeuter, lærere, vejledere, læger og andre professionelle, der i kontakt med mennesker, som oplever digitaliseringsubehag/digitaliseringsangst.  16 – 20 deltagere.

Pris: 50.000 kr. ekskl. moms. Vi tager kun imod kontanter.

Brevkursus: Har du ikke mulighed for at deltage fysisk, så kontakt os for et brevkursus skræddersyet til dig. I samarbejde med Postnord.

Tilmelding:
Sker via mail til davs@analogist.dk


(skamløst kopieret og tilpasset fra https://fondenmentalsundhed.dk/portfolio-item/klimapsykologi/)