Anders And blade og fold-ud mobiltelefoner

I disse dage virker det som om at mit liv kun drejer sig om coronapas, hvilket ikke kunne være længere fra virkeligheden. Der sker faktisk andre spændende ting, men det er svært at se igennem fingre med den løbetur nedad Mols Klitter som den danske regering har iværksat med det digitale coronapas.

For at opsummere, så ønsker regeringen at vi skal have et digital coronapas for at kunne åbne kulturinstitutioner op, fordi det tilsyneladende ikke kan gøres med de løsninger vi allerede har i samfundet. Her kan nævnes det internationale vaccinepas, som er anerkendt af WHO eller at man allerede i dag, får tilsendt testsvar i eboks.

Det er nu besluttet at det digital coronapas skal i lynudbud, således at vi alle kan være sikre på at skulle have endnu en app på vores telefoner som deler vores data med gud ved hvem, på trods af gentagne advarsler og som kommer til at koste os alle en formue…igen. Alt sammen kun brugbar i en tidshorisont frem til vi alle er vaccineret (pr dags dato, medio august), hvorefter at denne app ingen værdi skaber for staten, borgerne, men dog helt sikkert for udviklerne.

Her hos Analogiseringsstyrelsen, har vi kørt data igennem vores meget avancerede machine learning algoritme, også kendt som ”vores sunde fornuft”, og vi kan med 95% sikkerhed forudse at det digitale coronapas kommer til at blive meget dyrt for staten og at der samtidig vil ske en overskridelse af budgettet. Vi har desværre ikke kunne finde features til at medtage beregninger om ”lynudbud”, men med henblik på de to nævnte virksomheders historik, så føler vi os på ret sikker grund, når vi forudser at det ikke har en positiv effekt på resultatet.

Derfor vil vi i stedet tilbyde staten en gennemtænkt, etisk forsvarlig og analog løsning, som kan bruges af alle og ikke bare de mennesker der har råd, lyst og mulighed for at købe den nyeste iPhone.

Vi tilbyder således:

  • Optryk af vaccinebøger samt design af stempler til sundhedsmyndighederne og de praktiserende læger
  • Udarbejdelse af et regelsæt og en etik for anvendelse af data opnået under COVID-19
  • Fold-selv mobiltelefoner i pap, med indstikshul til vaccinebog, således at man ikke føler sig udenfor hvis andre har en digital version
  • Ugens Anders And-blad til at få tiden til at gå i køen til din favoritfestival, fordi flere smartphones er løbet tør for strøm

Denne løsning krænker ingens rettigheder og vil sikre at data ikke kan hackes fra den anden side af jorden. Samtidigt vurderer vi at det vil kunne klares til en brøkdel af prisen, da en kravspec er meget nem at lave og forstå, sammenlignet med konkurrenterne. Den ekskluderer heller ikke de mennesker, der ikke kan eller vil have den nyeste, moderne smartphone.