Styrelsen lancerer kampagne til certificering af 100% overvågningsfri steder

Dette billede er kun til illustration. Hvis du læser dette i din browser, kan du være overvåget – også selvom vi naturligvis ikke tracker besøgende på analogiseringsstyrelsen.dk.

Nyder du tillid?

I Statsminister Mette Frederiksens tiltrædelsestale, fortalte hun klogt og kærligt om den voksende tillidskrise hun så i samfundet. Hun fortalte hvordan stadigt flere steder var begyndt at blive overvåget, fordi folk ikke længere stolede på hinanden. Det fandt vi godt set og rigtigt sagt.

Derfor ved vi også at der var tale om begynderforvirring, da regeringen efterfølgende annoncerede at de ville øge overvågningen af danskerne. Det vil vi gerne hjælpe med at rette op på. Derfor lancerer vi nu certificeringsordningen 100% TILLID.

Nu har du mulighed for at hente vores plakat, printe den ud og tillidscertificere fysiske steder omkring dig. Men husk – det er ikke for sjov. Og er du for eksempel helt sikker på at den legeplads, arbejdsplads eller swingerklub du er ved at sætte plakaten op i virkelig er 100% overvågningsfri?

Hent plakaten her (A4/pdf)