Ny certificering: 100% ANALOG

Danmarks officielle certificeringsprogram for helt analoge produkter og serviceydelser

Få hjælp med det analoge valg

Indtil i dag har det været nærmest umuligt at gennemskue om et produkt er analogt eller indeholder computerchips. Derfor har Analogiseringsstyrelsen nu lanceret certificeringsmærket, 100% ANALOG. Næste gang du ser mærket 100% ANALOG på dit produkt, kan du være sikker på at det ikke indeholder algoritmer af nogen art.

Bliv analoginspektør – hent mærket

Disse mærkater er kommet fra tryk og DU kan nu købe dine egne certificeringsmærkater (pris: 5,-/stk) og fremover markere at objekter i din hverdag er 100% analoge. Du kan også bruge dem til at mærke produkter du har testet, så andre kan vide at der er tale om et rent analogt produkt. Du kommer ikke til at kunne købe dem online – vi vil da gerne møde dig. Og de kan kun købes for rigtige kontanter.

Hent mærket og print det selv

Hvis du selv gider at trykke certificeringsmærket 100% ANALOG, kan du her hente det som PDF og selv printe og klippe ud. Du må også gerne sende dem til rigtigt klistermærketryk. Det eneste du forpligter dig til er at du kun sætter dem på 100% ANALOGE ting. Vi stoler på dig. Dette er er ikke en joke!

Hent certificeringsmærket her (pdf)

Få mærket

Ring til Anders eller Anders og arranger et møde, Vil I være udsalgssted for 100% Analog-mærket, så kontakt os også for ansøgning.