Beklager hvis jeg kom til at snerre

Kære rejsekort-medmenneske, i den anden ende af telefonen, som jeg fik fat på i forbindelse med en problematik med et nyt rejsekort, jeg er virkelig ked af det, hvis jeg kom til at snerre. Det var ikke meningen.

Det var bare fordi jeg først skulle bruge ti minutter på at regne ud hvordan mit helt særlige problem ikke passede ind i jeres “oftest stillede spørgsmål”, og dernæst skulle bruge tid på at finde et telefonnummer. Da jeg ringede, fik jeg at vide, som jeg nærmest altid gør når jeg ringer til en virksomhed eller til en offentlig virksomhed, at mit opkald ville blive optaget med henblik på uddannelse og så skulle jeg indtaste om jeg accepterede det. Jeg bliver let irritabel når jeg får det samme at vide alt for mange gange i træk, og derfor har jeg givetvis virket lidt spids da du endelig tog røret. Det beklager jeg.

Kære forsikringsmedmenneske, i den anden ende af telefonen, som jeg fik fat på i forbindelse med en problematik med en refusion, jeg er virkelig ked af det, hvis jeg kom til at virke lidt sarkastisk. Det var ikke meningen. Det var bare fordi jeg først skulle bruge ti minutter på at regne ud hvordan mit helt særlige problem ikke passede ind i jeres “oftest stillede spørgsmål”, og dernæst skulle bruge tid på at tale med en chatrobot, som jeg først efter fem minutter fandt ud ikke var et menneske, men bare en maskine der henviste til jeres “ofte stillede spørgsmål.”. Da jeg ringede, fik jeg at vide, som jeg nærmest altid gør når jeg ringer til en virksomhed eller til en offentlig virksomhed, at mit opkald ville blive optaget med henblik på uddannelse og så skulle jeg indtaste om jeg accepterede det. Jeg skulle vente i 16 minutter før jeg kom i

undskyld jeg talte med store bogstaver da jeg skulle hente min pakke i brugsen (postnord)

Blev spurgt om mit cpr-nummer selvom jeg allerede havde indtastet det, ligesom det sker hver gang, så hvorfor skal jeg indtaste det?

Beklager hvis jeg lå og skreg af angst, nøgen på køkkengulvet i en pøl af rødvinsbræk, det var bare fordi.
Beklager hvis jeg smed min telefon på gulvet og efterfølgende smækkede en dør så hårdt jeg kunne, det var bare fordi.

Beklager hvis jeg stjal en lastbil og kørte den ind i springvand, det var bare fordi.